Program


New Level Empire koncert

New Level Empire koncert

Kapunyitás: 19:30

8.születésnapját ünnepli idén az elektronikus alapokon nyugvó, öttagú, slágergyáros zenekar, a New Level Empire! 2013-as indulásuk óta 3 nagylemez, 18 klip, 3 fesztivál dal és számtalan rádiós sláger született. The Last One, Son of the Sun, Valahol, Szerteszét, Belédfulladnék, Valódi, Megtörténtünk, Újra úton…- csak pár dalcím a zenekar repertoárjából. De többek között készítettek dalt Horváth Boldival, a Republic-kal, Wolf Katival és Majkával is. A jelenleg hatályos Kormányrendelet szerint a rendezvényt KIZÁRÓLAG védettségi igazolvánnyal rendelkező és a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek látogathatják, melyet a védettségi igazolvány bemutatásával, illetve tizennyolcadik életévét be nem töltött személy esetén életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával igazolhatja.
A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) vagy az EESZT telefonos applikációja fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.
VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY HIÁNYA MIATT JEGYET NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVÁLTANI.
A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint a  koncert csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatóak és kijelenti, hogy érvényes védettségi igazolványát és személyi igazolványát belépéskor ellenőrzésre bemutatja.Jegyár: elővételben 3200 Ft, a koncert napján 3800 Ft

Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi F. u. 2.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n. az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, valamint a JEGY.HU-n.

 A program a Hangfoglaló, és Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.