Program


Nemzetközi Roma Nap az Eötvös10-ben - Fekete tűz

Nemzetközi Roma Nap az Eötvös10-ben - Fekete tűz

Fergeteges koncert, roma-gasztro, képzőművészeti kiállítás és közös táncház vár minden érdeklődőt Terézvárosban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 7. vasárnap, 16:00

A vendégek megismerhetik és megkóstolhatják az „AR©MA” konyha ételeit, amelyek Varga Gusztáv instrukciójával készült finomságok.

Betekinthetünk a roma képzőművészetbe: a kiállításokon Szolnoki Csanya Zsolt, miskolci költő és képzőművész, Váradi Gábor ózdi festőművész, valamint az Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú Művészeti Iskola gyermekeinek munkáját láthatjuk.

A kiállításmegnyitó és a roma ételek kóstolását követően együtt mulathatunk a roma folklórzene apostolával, a világhírű Kalyi Jag Együttessel.

A Kalyi Jag zenéjét és táncait humorosan úgy is szokták nevezni, hogy a kannás cigányok muzsikája. Régen csak énekeltek és szájbőgőztek rá, füttyögtek, teknőt és kannát ütöttek, hangszeres kíséret nem volt hozzá. Ma már az autentikus zenét gitárokkal és egyéb pengetős hangszerekkel fűszerezik.

„CSAK EGY ÚT VEZET MINKET: A VILÁGNAK KEDVET ÉS BÉKÉT TEREMTSÜNK”

Ünnepeljük együtt Terézvárosban, az Eötvös10-ben a Nemzetközi Roma Nap alkalmából!

Ajánlatunk


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!