Program


„Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?” Stílus és pszichológia. - Mindennapi Pszichológia

„Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy?” Stílus és pszichológia. - Mindennapi Pszichológia

Az elmúlt évtizedben egyre népszerűbbé vált a pszichológia tudománya, hiszen életünk minden pillanatát pókhálóként szövi át, az emberi működésünk, kapcsolataink alapját határozza meg. Emiatt érthető, hogy a médiában is töretlen népszerűség övezi. A fokozódó érdeklődést érzékelve 2021 őszétől minden hónapban egy-egy izgalmas témát jár körül a Mindennapi Pszichológia magazin és a Várkert Bazár új rendezvénysorozata, amelynek műsorvezetője Szily Nóra.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 30. szombat, 19:02

Külsőnk, öltözködésünk a személyiségünk egyik kifejezőeszköze. Mit árul el rólunk az öltözködésünk? Tudunk-e hazudni magunkról (másoknak vagy/és magunknak) a stílusunkkal? Miért fontos az egyik ember számára a külső, miközben a másiknak nem számít? Októberi előadásunkon ezekről a kérdésekről is beszélget a szakember Dr. Szolnoki Nikolett gyermek- és ifjúságpszichiáter, stílustanácsadó és az ország egyik legismertebb stylistja Lakatos Márk.

Közreműködők:

Műsorvezető: Szily Nóra újságíró, pszichológus, coach

Szakértő: Dr. Szolnoki Nikolett gyermek- és ifjúságpszichiáter, aneszteziológus, stílustanácsadó

Vendég: Lakatos Márk stylist

 

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!