Program


Napfényes Filmklub - Lili
2

Napfényes Filmklub - Lili

A dokumentumfilm Lili másodszülött lánya, Edit kontinenseken átnyúló erőfeszítéseit követi, amint megpróbálja feltárni anyja életének fájdalmas titkait, hogy ezzel feloldjon egy, a családban több generáción átívelő trauma spirált.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 27. kedd, 18:00

Napfényes Filmklub - Lili
ausztrál-magyar-kanadai családi film, történelmi film, dokumentumfilm, 85 perc
2019. R.: Hegedűs Péter. A film után Balázs Árpád beszélget a film producerével, Muhi Andrással és a közönséggel

A film „kötelező” mindenkinek, aki szeretné rendezni családi kapcsolatait és szeretné megérteni, hogyan és miért ismétlődnek meg a lelki sebek és fájdalmas traumák generációról generációra. Lili egyike volt annak a több ezer embernek, aki 1956-ban miután a szovjetek leverték a forradalmat, a megtorlás elől elmenekült Magyarországról. A fiatal anya arra kényszerült, hogy első szülött kislányát Budapesten hagyja. A dokumentumfilm Lili másodszülött lánya, Edit kontinenseken átnyúló erőfeszítéseit követi, amint megpróbálja feltárni anyja életének fájdalmas titkait, hogy ezzel feloldjon egy, a családban több generáción átívelő trauma spirált.


Kösse össze a programot egy finom est-ebéddel vagy vacsorával: a belépő az esemény napján 10% kedvezményre jogosít a Napfényes Étteremben (a cukrásztermékek kivételével), ahol Kovács Zoltán vegán séf finomságaival várjuk kedves Vendégeinket. Pizza, brassói, babgulyás, Cézár-saláta, somlói galuska, és még rengeteg más.

A Napfényes Étterem és Rendezvényterem a hatályos biztonsági előírásoknak megfelelően üzemel, ezért Önöket is arra kérjük, hogy a helyszínen viseljenek maszkot - akinek nincs, adunk.

Ajánlatunk


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!