Program


MVM ZENERGIA 2023 - helyszíni ülőjegy

MVM ZENERGIA 2023 - helyszíni ülőjegy

Az MVM idén nyolcadik alkalommal hívja életre az MVM ZENERGIA egyedülálló koncertjét, amelyen találkozik a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság, valamint a klasszikus zene más műfajokkal. Az idei eseménynek a budapesti Müpa ad otthont 2023. szeptember 2-án, szombaton 18:30-tól.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 2. szombat, 18:30

 

Az MVM ZENERGIA koncert varázslatos hangulatáról Balázs János, a Bagossy Brothers Company, Tóth Vera, Vecsei H. Miklós, az Anima Musicae Kamarazenekar, Sárközy Lajos és a Cantemus Vegyeskar gondoskodik, Szabó Soma vezényletével. 

A koncert programja „a négy évszak” tematika jegyében született, így az este során az évszakokhoz kötődő, jól ismert klasszikus zeneművek, jazz és pop slágerek, valamint megzenésített versek hangzanak el erre az alkalomra készült, egyedi átiratokban, olyan előadókkal, akik még sosem álltak együtt a színpadon.

Az egyedi hangszerelésért és a zenei rendezésért Szentpáli Roland többszörös nemzetközi versenygyőztes és Artisjus-díjas tubaművész, zeneszerző felel.

A zenei műsort egyedi vizuális élmény teszi idén is még emlékezetesebbé, amelynek megálmodója Nagy Viktória, az MVM ZENERGIA vizuális rendezője.

Műsorvezető: Bősze Ádám

A Müpába limitált számban és elővételben támogatói ülőjegyek vásárolhatók. Az eseményt online is közvetítjük. Az élő közvetítés megtekintéséhez korlátlan számban és elővételben támogatói online jegyek vásárolhatók, szeptember 2-án 16:00-ig. Az online közvetítés az esemény időpontjában lesz megtekinthető az mvmzenergia.hu oldalon, amihez az online jegyen található 10 számjegyű kód beírásával csatlakozhatsz.

Az MVM a jegyeladásból befolyt teljes összeget az idei évben is jótékony célra ajánlja fel. Látogass el az mvmzenergia.hu oldalra, és szavazz te is, mely szervezetet támogassa az MVM a koncert bevételével! A legtöbb szavazatot kapott szervezet nevére az MVM ZENERGIA koncert elején, szeptember 2-án 18:30-kor derül fény.

Felhívjuk a figyelmet, hogy amennyiben a koncert napján bármely veszélyhelyzet vagy jogszabályi rendelkezés miatt nem tartható meg a rendezvény a közönség személyes jelenlétével, úgy kizárólag online közvetítés formájában kerül lebonyolításra, amelyhez a továbbra is érvényes, előre megvásárolt ülőjegyen vagy online jegyen szereplő kód segítségével lehet majd csatlakozni a rendezvény időpontjában az mvmzenergia.hu oldalon. Az ülőjegyeket ebben az esetben visszaválthatod, az online jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

A rendezvény megtartásának feltételeit és lehetőségét a mindenkori járványügyi és egyéb jogszabályi rendelkezések bármikor módosíthatják. Az aktuális feltételekről az mvmzenergia.hu oldalon adunk tájékoztatást.

A jegyvásárláshoz kapcsolódó adatkezelésről az mvmzenergia.hu oldalon, az Adatkezelési tájékoztatók gombra kattintva tájékozódhatsz. Jegyvásárlásoddal hozzájárulsz a tájékoztatóban foglalt adatkezeléshez.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

További információk, jegyvásárlás és szavazás az mvmzenergia.hu oldalon.

MVM ZENERGIA – jótékonysági koncert a négy évszak témájára

Ajánlatunk


A hattyú mesterkomédia: bravúros humorú, szellemesen éleslátó, pestiesen gúnyos.

zenés játék két részben

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!