Program


Mudfield koncert

Mudfield koncert

Kapunyitás: 18:15

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 27. péntek, 19:15

Kapunyitás: 19:00Előzenekar: Escape My Shadows 19:15
Mudfield 20:00

A zenekar tagjai: Kovácsovics Máté – ének / Szabó Dezső Péter – basszusgitár / Balázs Loránd – dob / Szegedi Martin – gitár / Feke István - gitár

Az elmúlt négy év legnagyobb rockzenei sikertörténetét egyértelműen a szeghalmi Mudfield zenekar írta. A 2019-es Sárrét című bemutatkozó albumuk a Mahasz albumeladási lista 12. helyén nyitott, majd Fonogram díjat nyert „az év hazai hard rock vagy metal albuma” kategóriában. A 2020-as második, Kelet népe című album a Mahasz albumeladási lista 4. helyén nyitott. A Hammer World magazin februári Hangpróbájának 3. helyén végzett és 9 pontos kritikát kapott. A zenekar körbeturnézta az országot a Nomad és a Leander Kills zenekarok vendégeként is, és olyan nagy rajongótábort verbuvált, hogy 2020 második felétől már önállóan tud koncertezni hazánkban. A 2021. december 23-án megjelent Szörnyeteg a Mahasz albumeladási lista 10. helyéig jutott, és a Napfénytenger című dalt már 17 rádió tűzte műsorára.

A szeghalmi Mudfield zenekar 2014-ben alakult Nightrain néven és már abban a formációban olyan ma már klasszikusnak számító dalok születtek, mint az azóta is koncertfavorit Mezítláb. A 2016-es I Will Be című, már Mudfield néven kiadott EP után, 2017 év végén a Gyalog, majd a Nem kell című dalával/klipjével végleg bevéste magát a rock/metal zene rajongóinak szívébe. 2018-ban egymást követték a jobbnál jobb dalok/klipek, mint a Szerepek, a Féreg és hamar összeállt a Sárrét című album anyaga. A 10 új dal mellé elkészült a Nem kell új, akusztik változata, ami egy teljesen új közönség számára is szerethetővé teszi a Mudfield zenekart.

A zenekar 2019. február 15-én otthonában, a szeghalmi Stone Clubban mutatta be az új albumot, mely a Mahasz albumeladási lista 12. helyén nyitott. A Sárrét album a Hammer World magazin februári Hangpróbájának 3. helyén végzett és 9 pontos kritikát kapott. Ezt követően a Leander Kills 13 állomásos tavaszi turnéján mutatta be lemezét a csapat. Aztán május 17-én hazatértek Szeghalomra, ahol a közel 100 éves, patinás mozi nagytermében egy különleges akusztikus koncerten is megmutatták dalaikat. Ezután a Nomad zenekarhoz csatlakoztak pár koncert erejéig. Követőik száma több ezerrel nőtt a Facebookon és a youtube-on, és rengeteg meghívást kaptak nyári fesztiválokra. A csapat bekerült a Wacken Metal Battle 10-es döntőjébe, játszott a Rockmaraton Fesztiválon. 2019 őszén ismét a Leander Kills társaságában járják az országot. 2020 elején a Sárrét album Fonogram díjat nyert „az év hazai hard rock vagy metal albuma” kategóriában.
Második albumuk 2020. február 21-én jelent meg Kelet népe címmel. Az album első dala/klipje, az Égesd el minden eddigi klipjüknél nagyobb nézettséget generált, de aztán megjelent az Az én hazám szöveges videója, mely egy még szélesebb közönséget állított a csapat mellé. Az A jobbik részem különlegessége, hogy a dalban Köteles Leander közreműködik az általa írt betét erejéig. Bár a Sárrét című bemutatkozó albummal nagyon magasra tette saját magának a Mudfield, de a Kelet népe egy egészen döbbenetesen erős második album.
A Kelet népe album a Mahasz albumeladási lista 4. helyén nyitott. A Hammer World magazin februári Hangpróbájának 3. helyén végzett és 9 pontos kritikát kapott. A Mudfield zenekar 2018. január 1. óta 64 koncertet adott. A 2020-as év eleji lemezbemutató koncertjeikre már komoly fizetőképes közönséget tudtak bevonzani. A koronavírus vészhelyzet miatt március 24-én karantén koncertet adtak az A38 Hajón, melyből a Petőfi TV kétrészes koncertfilmet készített.
A kényszerpihenő alatt a zenekar rögzített egy Mudfield Akusztik audió/videó programot, majd amint lehetett folytatták a lemezbemutató turnét: Jászberény, Budapest, Szeged, Gödöllő, Tatabánya, Székesfehérvár, Miskolc, és adtak egy csodálatos Akusztik koncertet Szeghalmon.
A harmadik album első kislemeze, klipje a Nincs szerencsém, mely bekerült A Dal 2021 negyvenes mezőnyébe, és közönségszavazatokkal a döntőig menetelt a zenekar. Júliusban jelent meg a második kiemelt dal a lemezről Szív címmel. Október 1-én pedig már a harmadik felvétel, a Hajnali idegen látott napvilágot a zenekar YouTube csatornáján, és este már játszotta is a csapat az A38 színpadán. A nagysikerű koncertről a Petőfi TV koncertfilmet forgatott. Az Őrláng című szerzeményben a Down For Whatever énekese, Diószegi Kiki közreműködik. Az albumot egy egészen káprázatos kompozíció, a Napfénytenger zárja, melyre 2022-ben különleges klipet fog forgatni a zenekar.

 

Jegyár: elővételben 2900 Ft, a koncert napján 3400 Ft

Jegyek kaphatók: a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2.), az Ifjúsági Házban (Győri kapu 27/A.), az Ady Endre Művelődési Házban (Árpád u. 4.) és a koncert előtt a helyszínen (Sütő J. u. 42.), valamint online az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, és a JEGY.HU-n.

 

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
A koncert az NKA és a Hanfoglaló program támogatásával valósul meg.

 

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!