Program


Mozgás a színes formákkal - múzeumpedagógiai foglalkozás a Jáky gyűjteményben 6-10 éveseknek

Mozgás a színes formákkal - múzeumpedagógiai foglalkozás a Jáky gyűjteményben 6-10 éveseknek

Mit üzennek a színek és a formák? A foglalkozáson felfedezzük a színek és a formák izgalmas birodalmát, aztán meg is jelenítjük a látottakat. Kísérletezünk sokféle formával, de tanulunk a színátmenetről és a színkeverésről is a mesék segítségével. Játszunk és alkotunk, a végén pedig mindenki elkészítheti a saját művét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 5. péntek, 10:30

 

A foglalkozás időtartama: 60 perc

Ajánlott korosztály: 6-10 év

Jó tudni!

A foglalkozást a 6-10 évesek részére alakították ki, ezért más korosztály számára nem javasolt a programon való részvétel. A gyerekek kísérői kedvezményes jeggyel (1500Ft/fő) részt vehetnek a foglalkozáson, illetve a program ideje alatt megtekinthetik a kiállítást.

 

Ajánlatunk


A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!