Program


Mörk – In The Golden Hour

Mörk – In The Golden Hour

A Mörk zenéje funk és soul alapokon nyugszik, eklektikusan mai hangzású, tartalmát tekintve mégis a nagy elődök nyomdokain jár. Az új lemez dalai az emberi lét legmélyebb bugyráig hatolnak, megrágják az elvarratlan szálakat, kiköpik, majd egy jól eltalált ütéssel fellövik a hallgatóságot a világűrbe.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 5. péntek, 20:00

Megteremtődik a káosz, hogy aztán létrejöhessen a harmónia és a rend. A néző audiovizuális hullámvasútra vált jegyet.
A németországi Elbjazz Festival és a Leverkusener Jazztage nagyszínpadai után a zenekar a Müpa színpadán is megmutatja magát: soulos, funkos zenéje elgondolkodtató társadalmi, pszichológiai és hétköznapi témában íródott dalszövegekkel, improvizációval és más stíluselemekkel együtt különleges élményt nyújt a hallgatónak. A 2018 októberének végén megjelent, öt dalból álló EP, a The Death of Mörk komorabb hangvételű zenei gyűjtemény, melyben szó van elmúlásról és a benne rejlő félelmekről. Az anyagot egy áprilisban megjelenő kislemez ellensúlyozza, mely inkább fesztelen érzelmi állapotot közvetít majd a hallgatóságnak, The Resurrection of Mörk címmel. Ez a két ellenpólus áll össze egy nagylemezzé 2019 tavaszán.

ének: Zentai Márk
billentyűk: Novai Gábor „Novan”
basszusgitár, gitár: Szeifert Bálint „Jason”
dobok: Szabó Dániel Ferenc

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!