Program


Mordent Quintet
2

Mordent Quintet

„Célunk, hogy koncertjeinken minél több oldalról és minél frissebb módon próbáljuk meg átadni a közönségnek mindazt, amit a mai jazzről és irányáról gondolunk és melyben egyszerre fejezzük ki a múlt és a jelen zene iránt érzett tiszteletünket” - mondja Raboczki Balázs a zenekarról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 15. csütörtök, 20:00

MORDENT QUINTET

Közreműködik:
Raboczki Balázs - alt- és szopránszaxofon
Táborszky Bence - trombita, szárnykürt
Jónás Rezső - zongora
Miskolczi Márk - nagybőgő
Richter Ambrus - dob

A zenekar eredetileg trióként alakult 2018-ban, s kezdettől fogva a jazz formabontóbb, kreatívabb megnyilvánulást igénylő régióiban kalandozott, kiemelt szerepet szánva a szólisztikus játékmódnak. A Raboczki Balázs szaxofonos, Richter Ambrus dobos és Miskolczi Márk bőgős alkotta felállású csapathoz néhány hónappal később második fúvós szólistaként Táborszky Bence trombitás csatlakozott, így a zenekar továbbra is a harmóniahangszer nélküli hangzásvilág megteremtésén munkálkodott.

Az így kiérlelődött szabad játékmódot helyezi a Jónás Rezső zongoristával kvintetté bővült csapat a harmóniai lehetőségek adta, bizonyos szempontból kötöttebb, más szempontból viszont sokkal tágasabb, új dimenziókba. „Célunk, hogy koncertjeinken minél több oldalról és minél frissebb módon próbáljuk meg átadni a közönségnek mindazt, amit a mai jazzről és irányáról gondolunk és melyben egyszerre fejezzük ki a múlt és a jelen zene iránt érzett tiszteletünket” - mondja Raboczki Balázs az idei Müpa Jazz Showcase során komoly sikert aratott zenekarról.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

zenés party két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!