Program


Mit üzennek az álmaink?

Mit üzennek az álmaink?

HVG Extra Pszichológia Szalon
A Mit üzennek az álmaink című programot 2020. június 11-én 18 órától a szervezők online tartják meg.

Helyszín/platform: Facebook zárt csoport.

Az élő eseményhez való részvételhez Facebook-regisztráció szükséges!
A megvásárolt jegyek erre az időpontra érvényesek, vagy a vásárlás helyén visszaválthatók.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. június 11. csütörtök, 18:00

HVG Extra Pszichológia Szalon

Mit üzennek az álmaink?

online program!!!ÚJ IDŐPONT!!!

Kezdés: 18:00 

 

Miért tér vissza álmomban rendszeresen a nagyanyám? Mit okozhatja a rémálmokat? Lehet-e tudatosan álmodni? Miért repülök folyton álmomban?

Ha tudatosan figyeled, rögzíted és követed az álmaidat, nemcsak a kreativitásodat és a problémamegoldó képességedet fejlesztheted, de nagyobb önbizalomra, fejlettebb önkontrollra és mélyebb önismeretre is szert tehetsz.

Freud nem véletlenül nevezte az álmokat a tudattalanba vezető királyi útnak. Álmaink útmutatást nyújtanak, segítenek a nehéz döntések meghozatalában és érzelmeink megismerésében. A program során – és az Álomnapló című kötetben – Nógrádi Csilla különféle, tudományos tényekkel is alátámasztott álomelemző módszereket mutat be.

 
Moderátor: Szörnyi Krisztina, a HVG Extra Pszichológia magazin főszerkesztője

A közönségnek lehetősége lesz kérdéseket feltenni az álmaival kapcsolatban a helyszínen, illetve már most is várjuk az „álmokat” az alom@hvg.hu email címen.*

 

Jegyár: 1900 Ft

 

A jegy árából 1000 Ft HVG Könyvekre, 500 Ft a HVG Extra Pszichológia magazin korábbi lapszámaira levásárolható a helyszínen. Kiadványonként egy jegy váltható be.

Nógrádi Csilla

Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, onkopszichológus, művelődési és felnőttképzési menedzser. Érdeklődése fókuszában az álmodás és az alkotási folyamatok állnak, kutatja a művészet és a pszichoterápia összefüggéseit, valamint a terápiás módszerek integrációs lehetőségeit. Szerzői munkássága gyermekkönyvek és pszichológiai művek írását is felöleli. Magánpraxisban fogadja pácienseit.

A HVG Könyveknél korábban megjelent kötete: A fattyú (A terapeuta esetei sorozat, 2017.)

*A beküldött álmok közül Nógrádi Csilla válogat, és az eseményen illetve a HVG Extra Pszichológia online és Facebook oldalán fogja elemezni, ahogy az ideje engedi.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!