Program


Mit játsszunk ? - Győri Zoltán

Mit játsszunk ? - Győri Zoltán

Ezen a délutánon beszélgetést tart a társasjátékok pillanatnyi helyzetéről, a jelenleg legmenőbb játékokról és számos érdekesség is kiderül a blog működtetésével kapcsolatban. A látogatók az előadást követően saját kérdéseiket is feltehetik neki, a kerekasztal-beszélgetés után pedig természetesen előkerülnek a társasjátékok is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 23. szombat, 16:00

Mit játsszunk?

Győri Zoltán társasjátékos vlogja Mit játsszunk? címmel 2017 óta az egyik leghitelesebb tematikus csatornának számít, követőinek tábora mára a legnagyobbra nőtt az ország hasonló oldalai közül.
Ezen a délutánon beszélgetést tart a társasjátékok pillanatnyi helyzetéről, a jelenleg legmenőbb játékokról és számos érdekesség is kiderül a blog működtetésével kapcsolatban. A látogatók az előadást követően saját kérdéseiket is feltehetik neki, a kerekasztal-beszélgetés után pedig természetesen előkerülnek a társasjátékok is. A résztvevők kipróbálhatják többek között Győri Zoltán első saját játékát, az utóbbi évek legtöbb példányban eladott, magyar fejlesztésű társasjátékának számító „Igen?”-t, valamint ennek vadonatúj folytatását, az „Igen? És”-t. Emellett természetesen más könnyed, vidám és pörgős partyjátékokkal is ismerkedhetnek, Győri Zoltán pedig a helyszínen szívesen dedikálja is a látogatók játékait.

A jegyár tartalmazza a játék lehetőségét, és egy csésze teát, apró süteménnyel.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!