Program


MineCinema Kecskemét - Normál jegy

MineCinema Kecskemét - Normál jegy

A MineCinema egy hamisítatlan Minecraft kaland, egy rendezvény, amely során megtekinthető egy, a Minecraft világában játszódó animált film, melyet népszerű hazai youtube videósok rendeztek és szinkronizáltak! Ezen felül természetesen a program része a dedikálás és közös fotózkodás is a tartalomgyártókkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 27. vasárnap, 11:00

A MineCinema ellátogat Kecskemétre!

Várunk minden kedves érdeklődőt szeptember 27-én az Otthon Moziban (6000 Kecskemét, Kossuth tér 4.). Ez alkalommal a kilencedik MineCinema film tekinthető meg, azaz a Simlis Banda.
A résztvevők találkozhatnak Sajt32-vel, Balukával és zsombeyHD-val.

A járványügyi intézkedéseknek eleget téve a résztvevők létszáma nem haladja meg az 500 főt, a rendezvény időtartama alatt dolgozóink maszkot viselnek, vendégeinket pedig arra kérjük, hogy vegyék igénybe a kihelyezett kézfertőtlenítőket, kerüljék a közvetlen érintkezést és tartsanak távolságot.

A NORMÁL program 11:00 órakor kezdődik, a megváltott jegyekkel történő beregisztrálásra 10:00 órától lesz lehetőség. A rendezvény várhatóan 13:00 óráig tart.

A filmet ZsDav, ungdani, MAX és Kristóf rendezték. Szereplői a hazai YouTube közösség legnépszerűbb, Minecrafttal foglalkozó videósai, avagy ZsDav, DoggyAndi, IceBlueBird, Jánosik Gergő, OwnMCKendry, Walrusz, luckeY, Uborcraft, Sajt32, Baluka és ZsombeyHD.

Hogy miről is szól a „Simlis Banda”?
Homok Birodalom és Gravelia vezetői hosszú háborúskodás után arra a döntésre jutnak, hogy elássák a csatabárdot, és végleg békét kötnek egymással. A béketételt egy szimbolikus smaragd ajándékozásával teszik meg, ám az ékes követ útközben egy ismeretlen banda eltulajdonítja. A smaragd eltűnése nagy viszályt kavar Homok birodalomban, hiszen, ha az nem jut időben célba, felbomlik a kialakuló béke. Három fiatal vállalkoztak arra a feladatra, hogy visszaszerzik a békére szánt smaragdot, és eljuttatják Gravelia népéhez, mielőtt egy újabb háború kezdetét venné és a pusztulás szélére sodorná a birodalmakat.

A filmet csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet megtekinteni!
Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n, vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte.
A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak
A jegyek limitált számban kaphatók, így minden érdeklődőnek javasoljuk, hogy mihamarabb szerezze be a jegyét, hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés a rendezvény iránt!

A helyszínen velünk tart a MineCinema Shop is, ahol lehetőség lesz különleges MineCraft termékek beszerzésére is!

A legfrissebb információkat Facebook oldalunkon tesszük közzé, így érdemes követni minket ott is: https://www.facebook.com/minecinema/

További információkért keresse fel weboldalunkat: https://minecinema.hu/

Ajánlatunk


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!