Program


MET 2024/2025 - Jacques Offenbach: Hoffmann meséi

MET 2024/2025 - Jacques Offenbach: Hoffmann meséi

Les Contes d’Hoffmann
Élő operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából két szünettel, 245 perc, 2024
francia nyelven, magyar és angol felirattal

Aktuális előadások
Rendező: Bartlett Sher

Vezényel: Marco Armiliato
Díszlettervező: Michael Yeargan
Jelmeztervező: Catherine Zuber

Szereposztás: Erin Morley (Olympia), Pretty Yende (Antonia/Stella), Clémentine Margaine (Giulietta),Vasilisa Berzhanskaya (Nicklausse/Muse), Benjamin Bernheim (Hoffmann), Aaron Blake (Andres, Cochenille, Pitichinaccio, Ferenc), Christian Van Horn (Lindorf, Coppelius, Dapertutto, Miracle)

 

Október 5-én Offenbach fantasztikus életműzáró operájával indul a Met-közvetítések sorozata. Az előadásban szereplő sztárok között Benjamin Bernheim tenor alakítja a főszereplőt, az élettől búcsúzó, megcsömörlött romantikus költőt, E.T.A. Hoffmannt. Három szerelme közül az elsőt, a bábuként megjelenő Olymiát Erin Morley szoprán énekli, Antoniát, a bukott dívát Pretty Yende, a velencei csábítót, Giuliettát pedig Clémentine Margaine. A basszbariton Christian Van Horn látható a négy gazember szerepében, és az orosz mezzoszoprán, Vaszilisza Berzsanszkaja mint Hoffmann barátja, Nicklausse lép színpadra. A Bartlett Sher által rendezett produkciót Marco Armiliato vezényli.

A 2024/25-es MET-évad további közvetítései itt érhetők el >>>

Jegyinformációk

Jegyek kaphatók az Uránia jegypénztárában, online felületén, valamint az Interticket hálózatában.

Belépőjegy: 5900 Ft
Továbbra is van lehetőség 4900 Ft-ért kedvezményes jegy váltásra azoknak, akik az évad legalább nyolc különböző előadására váltanak jegyet egyszerre.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket.
Megértésüket köszönjük!
Az Uránia Nemzeti Filmszínház Igazgatósága

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!