Program


MET 2024/2025 - Giuseppe Verdi: Aida

MET 2024/2025 - Giuseppe Verdi: Aida

Aida
Élő operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából egy szünettel, 220 perc, 2025
olasz nyelven, magyar és angol felirattal

Aktuális előadások
Rendező: Michael Mayer

Vezényel: Yannick Nézet-Séguin
Díszlettervező: Christine Jones
Jelmeztervező:
 Susan Hilferty

Szereposztás: Angel Blue (Aida), Kutasi Judit (Amneris), Piotr Beczała (Radamès), Quinn Kelsey (Amonasro), Dmitry Belosselskiy (Ramfis), Morris Robinson (Király)

 

Angel Blue először énekli a Metben a rabszolgasorba vetett etióp hercegnő, Aida szerepét, az operairodalom egyik leghíresebb hősnőjét. Külön öröm a magyar nézők számára, hogy újra láthatjuk a mezzoszoprán Kutasi Juditot, aki Verdi A végzet hatalma című operájában 2024 tavaszán debütált a Met-ben - most Aida úrnőjét és szerelmi riválisát, Amneris egyiptomi hercegnőt alakítja. Mindkettőjük szerelme, Radames hadvezér szerepét pedig a Met utóbbi éveinek egyik legnagyobb tenor sztárja, a lengyel Piotr Beczała kapta meg. Az all-star gárdában Quinn Kelsey bariton is szerepel Amonasro etióp király megformálójaként, valamint az ukrán basszus, Dmitrij Belosszelszkij mint Ramfis egyiptomi főpap. Michael Mayer látványos új színrevitele vetített hátterekkel és káprázatos animációkkal viszi el a közönséget az ókori Egyiptom piramisai és aranyozott sírkamrái közé. A karmesteri pódiumon Yannick Nézet-Séguin, a Met zenei igazgatója áll majd.

Forgalmazó: Cikanek Management

A 2024/25-es MET-évad további közvetítései itt érhetők el >>>

Jegyinformációk

Jegyek kaphatók az Uránia jegypénztárában, online felületén, valamint az Interticket hálózatában.

Belépőjegy: 5900 Ft
Továbbra is van lehetőség 4900 Ft-ért kedvezményes jegy váltásra azoknak, akik az évad legalább nyolc különböző előadására váltanak jegyet egyszerre.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket.
Megértésüket köszönjük!
Az Uránia Nemzeti Filmszínház Igazgatósága

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!