Program


MET 2021/2022 Verdi: Don Carlos

MET 2021/2022 Verdi: Don Carlos

Élő operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 3. vasárnap, 17:00

MET 2021/22 - GIUSEPPE VERDI: DON CARLOS
Élő operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából két szünettel, 295 perc, 2022
Francia nyelven, angol és magyar felirattal

A Met története során először mutatja be Verdi Don Carlosának eredeti, ötfelvonásos francia változatát. Matthew Polenzanit láthatjuk a lázadó spanyol királyfi, Don Carlos szerepében, Szonja Joncseva énekli szerelme, Élisabeth de Valois szerepét és Jamie Barton lép színre a féltékeny Eboli alakjában. Günther Groissböck alakítja II. Fülöp királyt, aki vasmarokkal és a szabad gondolatot korlátozó vallási inkvizícióval igyekszik összetartani világrészekre kiterjedő birodalmát. A basszusbariton John Relyea énekli a nagy inkvizítor szerepét, Etienne Dupuis pedig Posa márkiként teljesíti ki a sztárparádét. Verdi remekművét Sir David McVicar monumentális, új rendezésében láthatjuk, akinek ez a tizenegyedik Met-produkciója. Az előadást eredetileg Yannick Nézet-Séguin, a Met igazgatója vezényelte volna, de betegsége miatt a közvetítésben Patrick Furrer vette át a karmesteri pálcát.

Rendező: Sir David McVicar

Vezényel: Patrick Furrer
Szereposztás: Szonja Joncseva (Élisabeth de Valois), Jamie Barton (Eboli hercegnő), Matthew Polenzani (Don Carlos),
Étienne Dupuis (Posa márki), Eric Owens (II. Fülöp), John Relyea (Főinkvizítor)

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket.
Megértésüket köszönjük!
Az Uránia Nemzeti Filmszínház Igazgatósága

A MET új produkciója.
Bemutató dátuma: 2022.03.26.
Forgalmazó: Cikanek Management

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!