Program


Mesélő - A Gondolat Generátor programja

Mesélő - A Gondolat Generátor programja

A #mindenkitörténet a Trafó 20 születésnapja apropóján létrejövő közösségi színházi projekt. A Gondolat Generátor nyári történetgyűjtése és az őszi előadás bemutatója után idén új formában mesélünk, és mesélhettek ti is egymásnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 17. csütörtök, 19:00

A történetek fontosak. Történeteket használunk megismerésre éppúgy, mint szórakozásra. Történetté válnak az emlékeink, ahogy elmeséljük őket. Történeteket kreálunk, és ezekkel meséljük el magunkat másoknak. Mindenkinek van története, és mindenki története számít. Meséljük ezeket piacon, utcán, konyhában, iskolában és uszodában. Miért ne mesélhetnénk színházban is? A Trafó most hangot ad a történetednek! 

 

A #mindenkitörténet-Mesélő olyan storytelling est, ahol maguk a résztvevők oszthatják meg egymással személyes történeteiket egy megadott téma mentén, inspiráló színházi játékok segítségével. Nem baj, ha fogalmad sincs mit tudnál mesélni vagy soha nem jártál hasonló eseményen, csak gyere el és élvezd az újdonság, a beszélgetések és találkozások örömét. 

 

Téma: Kalandozások

 

Veletek együtt mesélnek: a Trafó programszervezői

 

Moderátor: Szepes Anna és Török Tímea 

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!