Program


Mesebolt Bábszínház: Holle anyó / SÁTOR

Mesebolt Bábszínház: Holle anyó / SÁTOR

Egy igazi Grimm-mesében senki sem lepődik meg azon, ha megszólal az almafa vagy a kemence, ha megsértődik a fazék, a hópihék meg dalra fakadnak. Holle anyó jól ismert történetét most az ország egyik legjobb bábtársulata, a Mesebolt színészei szépséges kesztyűsbábokkal, klasszikus paravános játékként adják elő.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 30. szombat, 15:00

A titokzatos asszonyság kunyhójába tévedő árva lány megtanulja, hogy a boldogságért nem elég kinyújtani a kezünket, meg kell érte dolgozni. A bizalom és a kitartás átsegíti a nehézségeken.

A Mesebolt Bábszínház előadásai nem csak a szombathelyieket varázsolják el: idestova negyedszázada járják az országot és a régiót díjhalmozó, a hagyományokat ápoló, ugyanakkor folyamatosan innovációra törekvő előadásaikkal. A bábszínházi műfaj jellegéből adódik, hogy néhány évente egy-egy produkció teljes közönsége lecserélődik, ilyenkor érdemes újra elővenni a régebbi darabokat is. A Veres András által írt és rendezett, nagysikerű Holle anyót 2011-ben mutatták be Szombathelyen, idén megújult szereplőgárdával tért vissza a színpadra. Holle anyó története, mint minden klasszikus mese, kétarcú: egyszer puha és szép, de hideg és pusztító is lehet. A gonosz mostoha és lusta lánya elkergeti a háztól az árvát, aki bár elkeseredésében kútba veti magát, végül a puha felhők közé jut. Kiállja az összes próbatételt, Holle anyó pedig cserébe gazdagon megjutalmazza. A hétköznapi varázslat azonban nem működik a mostoha szívtelen, irigy, rest lánya esetében, akit Holle anyó alaposan megleckéztet.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!