Program


Mennyország Kft. - Kertész Ricsi önálló estje

Mennyország Kft. - Kertész Ricsi önálló estje

Kertész Ricsi önálló estje  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 23. szombat, 19:00

Nem könnyű ám vidéken élni! No, meg meghalni se. Sőt mostanában már egyre nehezebb. A temetkezési vállalat is a csőd szélére jutott. Az új körzeti orvos olyan hatékonyan gyógyítja az embereket, hogy a temető már szinte haldoklik. Mihez kezd Ricsifiú a kocsma-templom-temető szentháromszögben? Hogyan mentsük meg a céget, ha senki se akar meghalni? Hogyan csináljunk reklámot a temetőnek? 

 

A legviccesebb történetek a Menyország Kft. tündökléséről és bukásáról.

 

Zene-bona, habzsi-dözsi és eredeti vidéki humor a dumaszínházban!

 

Az előadás időtartama kb. 90 perc.

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!