Program


Melodika Project 10!

Melodika Project 10!

MELODIKA PROJECT - 10!

Születésnapi meglepetés koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 16. kedd, 19:00

A Melodika Project egy különleges koncerttel ünnepli 10 éves fennállását. 

A műsor válogatás a trió sokszínű repertoárjának legkedveltebb darabjaiból: ismert klasszikus- és népzenei feldolgozások, filmzenék és egyéb meglepetések lesznek hallhatóak a zenekar egyedi hangzásában, különleges hangszerelésben, vegyítve a legkülönbözőbb zenei stílusokat. 

Az este során megszólalnak többek között Bizet, Bartók, Falla, Piazzolla, Bernstein, Nino Rota, Morricone szerzemények is. 

A trió a hazai zenei élet aktív szereplője 2014 óta, külföldön az USA-ban, Németországban, Romániában, Szlovákiában adott koncerteket. 2016-ban a SAVVY kamarazenei verseny (Columbia-USA) döntőse és közönségdíj nyertese volt. 

A zenekar tagjai:

Antal Gábor - melodika / zongora

Csernus Katalin - gitár

Pödör Bálint - ütőhangszerek

Az est vendégművészei:

Schöck Atala Liszt díjas operaénekes és Pirók Zsófia flamenco táncművész

A koncert hossza 90 perc

 

Ajánlatunk


Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!