Program


Meditációs hely

Meditációs hely

Diénes Attila szobrászművész kiállítása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Diénes Attila szobrászművész kiállítása

„A szobor átszellemült anyag, az élet káprázatával felruházott élettelen, anyagba kalapált extázis, csiszolt felületre izzadt érzelem, kristállyá dermedt életérzés, varázslat, üzenet, aminek anyagisága csak megjelenésében igaz.   A szobor szellemünk konkrét lenyomata, mondhatni kristálya. A kristály az anyag időtlen állapota, ahol a REND uralja a KÁOSZT és ezáltal a múltat a jövőbe vetíti. Legértékesebb kristályunk a gyémánt, amiről már tudjuk, hogy a felrobbant csillagok belsejéből került bolygónk anyagába. Az is tudott már, hogy az élet csillagporból született. Az ÉLET az evolúció egyre magasabb szintű stációin újra meg újra átrendeződik. A legfelső fokon a tudat szintjén önmagunkra találva, minden megvilágosodik és átlényegül. Az átlényegülést az anyagra vetítve, mágikus töltéssel feszülő formákhoz vezet.”

/Diénes Attila/

Az MMA Képzőművészeti Tagozata szervezésében megvalósuló tárlat tiszteletadás a 80 esztendős Mester életműve előtt.

Szervező: MMA Képzőművészeti Tagozat

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a Pesti Vigadó kiállításai szerdától vasárnapig, 10 és 17 óra között tekinthetőek meg.

 

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!