Program


Maszk Bábszínház - Mátyás király bolondos bolondja

Maszk Bábszínház - Mátyás király bolondos bolondja

A reneszánsz jegyében, nagyméretű marionett bábok, sok zene, élőszereplők, árnyjáték. Mese az igazságos Mátyás királyról és furfangos udvari bolondjáról. A Maszk Bábszínház előadása.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 25. kedd, 10:00

Maszk Bábszínház:
Mátyás király bolondos bolondja
mesejáték

(45 perc)
3 éves kortól ajánlott

Mátyás király nagyon fiatal korában lett király. 15 éves alig múlt, amikor királlyá választották és trónra ültették Magyarország nemes nagyurai. Az uralkodás pedig nem valami könnyű mesterség ám! A bíbor palást, a ragyogó ékszerek, a kényelmes, fűtött szobák, a dúsan terített asztal és a szolgák hada - bizony ez mind a király jussa. Jussa azonban az is, hogy a rábízott nép sorsával. az ország javaival alattvalói bizalmát megszolgálva bánjon. Képes legyen okos döntéseket hozni, választani tudni igaz és hamis között, napjai múlásával mind bölcsebbé válni, minden nap tanulni! Ez bizony mindannyiunknak hasznára válna, de egy király sosem lehet jó király anélkül, hogy ezeket meg ne tanulná!

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!