Program


MARIZA

MARIZA

A fado szupersztár, Mariza énekel a História Kertben.
Előzenekar: Lakatos Mónika és Rostás Mihály „Mazsi” duó
Kapunyitás: 19:00, előzenekar kezdés: 20:00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 13. csütörtök, 21:00

MARIZA

A 48 éves portugál – mozambiki származású művésznőt tartják jelenleg a portugál kultúra egyik legnagyobb nagykövetének, aki nem csupán kiválóbb fado-énekesnő, de a világ színpadainak egyik nagy dívája is egyben. Egyedülálló zenei stílusa a fadoban gyökerezik, de repertoárjában a műfaj klasszikus és kortárs tételei mellett zöld-foki-szigeteki morna, valamint brazil és spanyol klasszikusok dallamok is szerepelnek. 2001-ben robbant be a világzene élmezőnyébe azóta pedig a világ csaknem összes jelentős előadóhelyén fellépett és olyan zenei nagyságokkal muzsikált együtt, mint Gilberto Gil, Lenny Kravitz vagy éppen Sting. Több ízben jelölték Latin Grammy-díjra, a BBC Radio 3 pedig három ízben is a legjobb európai világzene előadónak járó díjjal ismerte el tehetségét.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!