Program


MARCZI MOZI - ÉVSZAKOK

MARCZI MOZI - ÉVSZAKOK

Az Évszakok a bölények, a farkasok, a hiúzok, medvék és a többi európai vadállat története, ahogy próbálnak alkalmazkodni és túlélni, dacolva a klímaváltozással és a magának egyre nagyobb területet kiszakító emberrel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

ÉVSZAKOK
francia-német természetfilm
Rendező: Jacques Perrin és Jacques Cluzaud

A Vándormadarak alkotói, Jacques Perrin és Jacques Cluzaud új, nagyszabású természetfilmet forgattak éveken keresztül, négy évszakon át, amely 40 millió dollárba került. Amikor befejeződött az utolsó jégkorszak, egy nyolcvanezer évig tartó télnek szakadt vége Európa nagy részén. A jég elvonulása után újra elkezdődött az évszakok váltakozása. A kontinenst hamarosan sűrű, élettel teli erdőségek borították be, amelyekben a vadállatok számos fajtája jelent meg. Az Évszakok a bölények, a farkasok, a hiúzok, medvék és a többi európai vadállat története, ahogy próbálnak alkalmazkodni és túlélni, dacolva a klímaváltozással és a magának egyre nagyobb területet kiszakító emberrel.

Díj-jelölés: IFMCA-díj - a Nemzetközi Filmkritikusok és Zeneszerzők
Szövetségének a díja a legjobb zenéért: Bruno Coulais

Narrátor: Kulka János
Forgatókönyvíró: Jacques Cluzaud, Stéphane Durand, Jacques Perrin
Operatőr: Michel Benjamin, Laurent Fleutot, Eric Guichard
Zene: Bruno Coulais
Producer: Nicolas Elghozi, Jacques Perrin
Vágó: Vincent Schmitt

A Budapest Kertmozival együttműködésben az Aventinus udvaron A Budapest Film idén nyáron kültéri vetítéssorozatot indít Budapest számos pontján. A kezdeményezés célja a közösségi filmezés, valamint a budapesti kertmozi kultúra újjáélesztése. A Budapest Kertmoziban biztonságos, családias környezetben és fesztiválhangulatban lehet eltölteni egy kellemes estét, ahol a ’kertmozizás’ nosztalgiája a mai nívós filmkínálattal párosul. Ezt az élményt kínáljuk a Marczi kivételes hangulatú belső udvarán is. Igényes, minőségi filmekkel várjuk kedves közönségünket minden vasárnap július 11-augusztus 29-ig.

Ajánlatunk


Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!