Program


Manna Matiné: Hamlet

Manna Matiné: Hamlet

királyfidráma - Nádasdy Ádám és Arany János fordításának felhasználásával

Mikor válik valaki felnőtté? Vajon hányan mondhatjuk el igazán, hogy felnőttként viselkedünk a mindennapokban? Egyáltalán mit jelent felnőttnek lenni?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 10. vasárnap, 19:00

Hamlet egy átlagos kamaszfiú, akit épp csak az különböztet meg az átlagtól, hogy egy királyi udvarban él, és ő a király fia. Ám hirtelen elveszíti az édesapját és a világ nagyon más arcát kezdi mutatni neki. Olyan dolgok derülnek ki a családtagjairól, amik merőben megváltoztatják a felnőttekről, és a társadalomról alkotott képét. „Hihetek-e még az anyámnak, aki valószínűleg már apám életében is titkos viszonyt folytatott a nagybátyámmal? Ilyenek a nők? A nagybátyám sem az, akinek hittem. Senki sem az, akinek hittem. Nem bízhatok senkiben.” Ráadásul az apja szelleme visszatér a síron túlról, és közli a fiával, hogy a
nagybácsi ölte meg. Felszólítja Hamletet, hogy álljon rajta véres bosszút. Hamlet azonban meghasonlik a szülői elvárás terhe és a saját értékítélete közötti ellentétben. Vajon mi lenne a helyes lépés?

Előadásunk William Shakespeare Hamlet című drámájának rendhagyó, újragondolt adaptációja, Hamlet szemszögén keresztül elmesélve: a bizalmatlanná vált Hamlet világa ez, ahol szerinte mindenki álarcot visel, és már nem tudja eldönteni, hogy kinek mit hihet el…

Dramaturg: Nagy Orsolya
Tervező: Kara Dávid
Zene: Csizmás András
Mozgás: Kámán Orsolya
Rendező: Ivanics Tamás

Játsszák: Tóth Mátyás, Dénes Emőke, Lendváczky Zoltán

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!