Program


Magyar Kultúra Napja - Sebestyén Márta, Gryllus Dániel, Gryllus Vilmos - Tizenöt zsoltár

Magyar Kultúra Napja - Sebestyén Márta, Gryllus Dániel, Gryllus Vilmos - Tizenöt zsoltár

A Kaláka alapító tagjai, Gryllus Dániel és Gryllus Vilmos néhány éve Sebestyén Mártával elkészítették a Tizenöt zsoltár című lemezt, melyből később film is készült.
A Zsoltárok könyve az Ószövetség 150 részből álló imádság- és énekgyűjteménye. Az évezredeket túlélő énekeket dolgozta fel a testvérpáros, akik korábban kiadták Pál apostol és A hegyi beszéd című, hasonló lemezeiket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 21. kedd, 19:00

A zsoltárokat Sumonyi Zoltán válogatta a Bibliából és formálta újra. A zenében a zsidó és a keresztény zenei kultúra elemei egyaránt megjelennek, a Gryllus- fivérek stílusában előadva.

A zsoltárok előadásmódja megtartja a versek emelkedettségét, úgy, hogy a jelen hallgatóinak is izgalmas zenei élményt nyújt. A trió a zsoltárokat hangversenytermekben és – a műfajhoz illően – templomokban is előadta, itthon és külföldön egyaránt.

Ajánlatunk


zenés party két részben

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!