Program


Magical Deer

Magical Deer

Négy Budapesten élő romániai magyar alkotó úgy döntött, hogy színpadra adaptálja a magyar irodalom egyik legismertebb alkotását, a János vitézt. A Magical Deer egy vándorlástörténet, beilleszkedésre való kísérlet, otthonkeresési küzdelem, lehetőség egy közösségi élményre. .

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 30. kedd, 20:00

Olyan alkotók együttműködése akik – kulturális különbségek, megélhetési problémák, vagy egyszerűen
új impulzusok iránti igény miatt – elhagyták otthonukat, hogy személyes és művészi szempontból fejlődjenek. János vitéz soha nem jelenik meg, de története folyamatosan a háttérben lapul.
Mi az otthon és mit jelent megérkezni?

Alkotók: Udvari-Kardos Tímea, Nozdroviczky Eszter, Keelan Sandy, Sipos Krisztina
Dramaturgiai konzultáns: Komáromy Bese
Jannus Viteazu: Director X

Külön köszönet:
Dudás-Simó Gergely, Sinkó Feró, Bánffy Árpád Attila, Oláh-Badi Levente, Sipos Virág, Borsos Janó, Rozgonyi-Kulcsár Viktória, Tarnóczi Jakab, Péter Attila Pötyi, Vass Zsuzsanna, Carina Bunea, Lábán Kati, Nyitott Kör, Feca, Csáki Rita, Szakács Zsuzsi, Kárász Emese, Weil András, Felmérai Roxána, Birta Marci, Győrfi Kata, Elefánti Emma, Csonka Laura, Dézsi Fruzsina, bhkata, Goda Gábor, Kárpáti Péter, Jankovics Marcell, Tibi és Matyi, Freeszfe, Turbina Kulturális Központ, Imecs-Magdó Levente, Grunzó Tímea

Az előadás létrejöttét az AFCN támogatta. A projekt nem feltétlenül képviseli az AFCN álláspontját. Az AFCN nem vállal felelősséget a projekt tartalmáért és a projekt eredményeinek felhasználási módjáért. Ezek teljes mértékben a támogatott felelősségét képezik

Ajánlatunk


Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!