Program


MAGIC NIGHT - a nagy Illuzionista show
6

MAGIC NIGHT - a nagy Illuzionista show

Magic Show - VILÁGPREMIER 18 éven felülieknek!

Ahol a lehetetlen lehetségessé válik!

 több

Az éjszakai revücirkusz hatalmas sikere után az idei évben egy szuperlátványos Magic Show-val várjuk a műfaj szerelmeseit a Margitszigeten, az illúzió és a mágia jegyében összeállított, egyedi programmal. Világhírű illuzionisták lépnek színre elbűvölő lányok és egy sármos konferanszié társaságában, hogy lélegzetelállító mutatványaikkal elkápráztassák a közönséget. Az Európában még soha nem látott, hihetetlen attrakciók izgalommal és csillogással töltik meg a forró nyári éjszakát.

A varázslat és borzongás világába a szemfényvesztés mesterei kalauzolnak el bennünket. Európa legfiatalabb világklasszis illuzionistája, Vincent Vignaud (FR) a legkülönbözőbb módokon lépked könnyedén az élet és a halál közötti csalóka mezsgyén. A 2015-ös Merlin-díjas David Climent (E) hamisítatlan spanyol sármjával és mediterrán temperamentumával bolondítja meg látványos lézershow-val átszőtt bűvészszámait. A kivételesen egyedi, elegáns stílusáról ismert Peter Marvey (CH), több évtizedes tapasztalattal a háta mögött, nem ismer lehetetlent: műsorának lélegzetelállító látványvilágával és elképesztő mutatványaival mindenkit képes elvarázsolni. A külföldi világsztárok mellett a magyar bűvészvilág egyik legnevesebb, nemzetközi hírű művésze, Nagy Molnár Dávid (H) is bemutatkozik klasszikus illúzióival.

A világ legjobb és legkeresettebb illuzionistái először szerepelnek együtt a káprázatos Magic Show-ban a Margitszigeten. Legyen részese a varázslatnak!

A Szabad Tér Színház produkciója.