Program


Made in Hungaria - Fenyő Miklós nagykoncert

Made in Hungaria - Fenyő Miklós nagykoncert

LŐDD BE A SÉRÓD - IDÉN IS BULIZZUNK FENYŐ MIKLÓSSAL A BALATONNÁL
Az előző évek óriási sikere után idén is lesz Fenyő nagykoncert a megújult Plázson
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 19. hétfő, 20:30

Augusztus 19-ére toborozz össze minél több barátot, keresd elő a jampi ruhákat, és a nyár utolsó estéjén gyertek hatalmasat bulizni a Balaton legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyére, a siófoki PLÁZSra. A páratlan hangulatú és panorámájú balaton parti koncertélményt az idén a külsőleg és technikailag is megújult fesztivál színvonalú nagyszínpad teszi még lenyűgözőbbé.

 A Puskás Aréna felejthetetlen Hungária koncertje után, nem sokat kellett várni az őrült bulik, a rock and roll és a Fenyő rajongóknak. Hungária után, a Margitsziget helyett, az év egyetlen Fenyő Miklós Nagykoncertje érkezik különleges műsorral augusztus 19.-én a siófoki Plázsra!

Bár a dátum már a nyár végét jelzi, de az igazi őrült, forró rock and roll buli, csak most kezdődik. Nagyzenekar, táncosok, a Fenyő koncerteken megszokott látványos show és persze a legjobb házibuli zenék egy csokorban! Kihagyhatatlan nyár este augusztus 19-én a Plázson.

Lődd be a séród és bulizz Fenyő Miklóssal!

Raiffeisen VIP terasz jegy tartalma: gyorsabb bejutás a VIP bejáraton, elkülönített mosdók és bárpultok, exkluzív koncertélmény a balatoni panorámás VIP teraszon.A VIP belépőjegyek nem tartalmaznak ülőhelyet, asztalfoglalásra szabad helyek függvényében van lehetőség!

Asztalfoglalás: vip@plazssiofok.hu

14 év alatt a belépés kizárólag nagykorú kísérettel lehetséges, 10 éven aluliak számára a koncertre a belépés ingyenes.

 

Ajánlatunk


Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN OF THE NIGHT SHOW, amely minden idők egyik legnagyobb énekesnőjének zenéjét és életét ünnepli.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!