Program


Made in Hungária
2

Made in Hungária

A Fenyő Miklós életét feldolgozó nagysikerű színházi darab közismert slágereivel, szellemes párbeszédeivel igazi legenda. Éppúgy, mint az előadásban megjelenő Hungária együttes. Hatvanas évek, rock and roll, utcabál... Több nem is kell a sikerhez, vagy igen?  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 12. péntek, 19:00

A Magyarock Dalszínház bemutatja:
Fenyő-Tasnádi: MADE IN HUNGÁRIA (musical)

A hatvanas évek elején disszidál, majd költözik haza egy tipikus angyalföldi család: Fenyőék. A fiatal Rickybe eddigre mélyen beleívódott mindaz, ami egy tizenévesnek Amerikát jelentheti: a rágó, a Marlboro, a hawaii ing, a Ballantines és mindenek előtt a rock and roll. A kinti élmények és egy megszállott lemezgyűjtő rádióműszerész hatására elhatározza: zenekart alapít. Cipős dobozból, éjjeli szekrényből erősítőt eszkábálnak, s már nem is kell más, csak néhány jó haver, hogy a Szent István parkban, a Fémmunkás próbatermében, a Tisza utcai utcabálon feldübörögjön a Viva Rock and roll. És létrejött a Hungária.

A Magyarock Dalszínház legnagyobb sikerű előadása, mely a 2009-es bemutatója óta töretlen siker.

Főbb szerepekben: Tihanyi Dániel, Vizeli Csaba, Mészáros Tamás, Ondrik János/Szarvas Balázs, P.Petőcz András/Háda János, Kuczmann Ágnes/Tóth Dorottya, Gerdesits Ferenc, Bodnár Vivien, Enyingi Zsófia, Budai Márton, Szabó Dávid, Gieler Csaba

Időtartam: 120 perc (2 felvonás)

 

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!