Program


Madársisak-túra Bugacon

Madársisak-túra Bugacon

Utunk során a bugaci pusztát átszelve a Nagyerdővel ismerkedünk, ahol egyik csodaszép orchideafajunk, a piros madársisak nyílik. A túra során végigsétálunk a Boróka tanösvényen, amelynek végén a homokbuckák különleges világába nyerünk betekintést.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 3. szombat, 9:00

Madársisak-túra Bugacon - A Magyar Nemzeti Parkok Hete alkalmából

Információ, jelentkezés: 
Jelentkezni kizárólag online jegy vásárlása esetén lehet, a jegyet kérjük a túravezetőnek a helyszínen bemutatni (max.30 fő)

Találkozó: 9:00 óra, Bugacon a Karikás Csárdánál

Túraleírás: Utunk során a bugaci pusztát átszelve a Nagyerdővel ismerkedünk, ahol egyik csodaszép orchideafajunk, a piros madársisak nyílik. A túra során végigsétálunk a Boróka tanösvényen, amelynek végén a homokbuckák különleges világába nyerünk betekintést.

Táv: 6 km
Időtartam: 3 óra
Túravezető: Varga Péter

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

zenés party két részben

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!