Program


Madagaszkár
4

Madagaszkár

A kaposvári Csiky Gergely Színház bemutatja
Dreamworks - MADAGASZKÁR - zenés kalandtúra

a Dreamworks Animation Motion Picture filmje alapján

Szövegkönyv: Eredeti zene és dalszövegek:
Kevin Del Aquila George Noriega & Joel Someillan

Az eredeti mű alapján átdolgozta: Olt Tamás – Váradi R.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 24. vasárnap, 15:00

A kaposvári Csiky Gergely Színház bemutatja
Dreamworks - MADAGASZKÁR - zenés kalandtúra

a Dreamworks Animation Motion Picture filmje alapján

Szövegkönyv: Eredeti zene és dalszövegek:
Kevin Del Aquila George Noriega & Joel Someillan

Az eredeti mű alapján átdolgozta: Olt Tamás – Váradi R. Szabolcs

rendező: Olt Tamás

Julien király, a gyűrűsfarkú maki, Alex, az oroszlán, Marty, a zebra és Gloria a víziló és Melman, a zsiráf: minden szülő őszinte öröme, ha az említett szereplők megemlítése mosolyt csal gyermeke arcára. A népszerű, világsikert hozó mesemozi után néhány éve Londonban bemutatták a Dreamworks filmje alapján készült musicalt. Ahogyan kedvenc állataink kalandos útjaik során eljutottak a Földgolyó számos szegletébe, úgy a tomboló, teltházas estékkel játszott zenés darab azóta szintén megkerülte majdnem az egész Földet, mindenhol zajos sikert aratva. Állatkerti szökevényeink most Kaposvárra, éppen a Csiky színpadára érkeznek, hogy megmutassák nekünk az igaz barátságba vetett hitet, és elvarázsoljanak kicsiket és nagyokat egyaránt. Az előadás közép-kelet európai, így magyarországi ősbemutató is egyben. A Dreamworks Madagaszkár című családi musicaljét Olt Tamás rendezésében láthatja a közönség.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!