Program


Macskakirály

Macskakirály

Boros - Bednai: Macskakirály magyar népmeséből szőtt vidám mesemusical
Pódium Színház előadása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 3. péntek, 10:30

Katica, a talpraesett hajadon, s a mellészegődött Macskacicó fontos céllal keltek útra: Hollófernyiges, a gonosz sárkány elrabolta a déli szelet, s emellett még János királyt, az ország uralkodóját is eltüntette, így addig nem lesz tavasz, míg valaki vissza nem szerzi a szelet a sárkánytól. A sárkány kastélyához vezető út pedig nem csak hosszú, hanem veszélyes is. Csapdák, ördögök, boszorkányok szegélyezik. A történetet szép dalok fűszerezik, s teszik minden korosztály számára élvezetes kikapcsolódássá.

Időtartam: 60 perc

Ajánlatunk


A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!