Program


LXX - Jovián 70

LXX - Jovián 70

"..A Vigadóbeli kiállítást egyfajta összegzésnek szánom, a különböző korszakaimat a számomra legfontosabb művekkel megidézni." - Jovián György -

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

LXX
Jovián 70

"A Vigadóbeli kiállítást a 2011-ben a Kiscelli Múzeumban rendezett LX kiállításom természetes folytatásának szánom. Az ott kiállított képek közül több, azóta köz- avagy magángyűjteménybe került művet szeretnék újra kiállítani, abban bízva, hogy az időközben eltelt évtized mit sem ártott a képek kvalitásának. Az 1983-ban készült „Kettős portré”, amely a Szépművészeti Múzeum, Magyar Nemzeti Galéria tulajdonában van, kivétel - ugyan nem szerepelt a Kiscelli Múzeumbeli kiállításon, de 1984 óta, tudomásom szerint nem szerepelt a nyilvánosság előtt sem. Az „Aquarius” című művem 2011 óta a 2019-ben Nagyváradon, a Kőrösvidéki Múzeumban rendezett retrospektív kiállításomon szerepelt utoljára. Az „Erdő I.” az Inda Galériában 2007-ben került bemutatásra, azóta egy magángyűjtemény része. A Vigadóbeli kiállítást egyfajta összegzésnek szánom, a különböző korszakaimat a számomra legfontosabb művekkel megidézni."
                                                                                                                                    Jovián György

Szervező: Magyar Művészeti Akadémia Képzőművészeti Tagozat

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

zenés átirat két részben

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!