Program


Lumen Christi Gospel Kórus: Karácsonyi koncert

Lumen Christi Gospel Kórus: Karácsonyi koncert

A Lumen Christi Gospel Kórus a fekete gospel zene hazai képviselője; a spirituálé alapjára építkező dalokat a műhelyként is működő kórus tagjai jellegzetes egyéni felfogásban adják elő: saját ötleteikkel gazdagítják, színesítik, így formálják a maguk képére; így alakul ki saját, egyéni zenei világuk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 20. hétfő, 19:00

A kórus előadásában többek között az Apácashow I-II című filmek betétdalai, illetve tradicionális spirituálék átiratai, valamint díjnyertes számok csendülnek fel a kortárs gospel világából.

A Lumen Christi Gospel Kórus 2021-ben között részt vehetett a 11. Kórus Olimpián (World Choir Games 21) Belgiumban, ahol a bajnokok versenyében a gospel/spirituale kategóriában ezüstérmet nyert.

Az ünnepi karácsonyi koncerten a régi, kihagyhatatlan kedvencek, karácsonyi dalok mellett bemutatják a kórus olimpiai ezüstérmes versenyprogramját is.

Felhívjuk látogatóink szíves figyelmét, hogy a MOMkult épületében a maszkviselés kötelező!

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!