Program


Ludovic Tézier és vendégei áriakoncertje / HANG-SZÁLAK
2

Ludovic Tézier és vendégei áriakoncertje / HANG-SZÁLAK

Az operairodalom három lenyűgöző fejezete: a bécsi klasszika, a bel canto és a nagy formátumú, érett 19. század ¬¬Mozart, Donizetti, Verdi képviseletében - és a világhírű francia bariton, akihez honfitársa, a sokoldalú szoprán, valamint az ünnepelt mexikói tenor csatlakozik. Ellenállhatatlanul vonzó kínálat, melyet egy nagy tapasztalatú karmester, az operaműfaj avatott ismerője tesz teljessé a produkciók irányítójaként.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. március 13. szombat, 19:30

Ludovic Tézier és vendégei áriakoncertje / HANG-SZÁLAK

Népszerű áriák és duettek Mozart, Donizetti és Verdi operáiból
Vezényel: Pier Giorgio Morandi

Közreműködők:
szoprán    Cassandre Berthon
tenor    Ramón Vargas
A Magyar Állami Operaház Zenekara

Az operairodalom három lenyűgöző fejezete: a bécsi klasszika, a bel canto és a nagy formátumú, érett 19. század ¬¬Mozart, Donizetti, Verdi képviseletében - és a világhírű francia bariton, akihez honfitársa, a sokoldalú szoprán, valamint az ünnepelt mexikói tenor csatlakozik. Ellenállhatatlanul vonzó kínálat, melyet egy nagy tapasztalatú karmester, az operaműfaj avatott ismerője tesz teljessé a produkciók irányítójaként. Ez a hangverseny olyan estének ígérkezik, amely az operabarátok számára kihagyhatatlan.

Ludovic Tézier a Párizsi Opera által működtetett École d'Art lyrique és a Centre National d'Artistes Lyrique növendékeként szerezte tudását, majd 1998-ban a Plácido Domingo alapította Operalia nemzetközi verseny adott jelentős lendületet karrierjének. Emlékezetes Don Giovanni, Gróf (Figaro házassága), Don Pasquale és a világ nagy operaházainak rendszeres vendége Verdi, Wagner, Massenet, Puccini legszebb baritonszerepeiben. Cassandre Berthon sokoldalú szoprán, akinek repertoárja a barokk oratorikus művektől az operáig, Haydntól és Mozarttól Rossinin és Verdin át Fauréig és Ravelig ível. Ramón Vargas a 21. század egyik legnépszerűbb tenorjaként különleges sikereket arat a bel canto repertoárban, a New York-i Metropolitantől a bécsi Staatsoperig a világ valamennyi jelentős operaházában szívesen fogadott művész. Az oboásból lett karmester, Pier Giorgio Morandi, Leonard Bernstein és Seiji Ozawa egykori tanítványa az olasz repertoár specialistája. A világ számtalan operaházában vezényelt már, s a római Santa Cecilia Akadémia zenekarától a Tokiói Filharmonikusokig a legkülönfélébb zenekarok élén vendégszerepelt.

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!