Program


LOVASI: LETEHETETLEN

LOVASI: LETEHETETLEN

’Egyszálgitáros’ műsorában 35 éves dalszerzői munkásságából válogat Magyarország egyik nagy hatású dalszerző – szövegírója.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 4. csütörtök, 20:00

LOVASI: LETEHETETLEN

Az előadás során a szólólemezek (Bandi a hegyről, 2001 // Tűzijáték délben, 2019 // Grand Hotel Halmahera, 2021) dalai mellett Kiscsillag- és Kispál és a Borz-számok is megszólalnak egy bensőséges, „mesélős” estén.

A 2017-es Aréna életmű koncert után határozta el, hogy sokrétű munkásságát – szólólemezek, különböző zenekarok számára írt dalok – egy csokorba fűzi, és önálló estként mutatja be. Gyakran ezeken az esteken kerülnek bemutatásra először új dalai is. LOVASI András a Letehetetlen című műsora gazdag dalterméséből válogat személyes történetekkel és sok humorral.

LOVASI dalai és szövegvilága jelentős hatással van a mai magyar könnyűzenei szerzők sokaságára. Az „egy szál gitáros” műsora sokkal szövegközpontúbb, mint egy zenekaros koncert A szólólemezek anyagai mellett felcsendülnek jól ismert Kispál és a Borz- és Kiscsillag-dalok is.

Nemcsak Kispál rajongóknak ajánljuk!

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!