Program


Leander Szimfonik
5

Leander Szimfonik

Minden idők leglátványosabb Leander Szimfonik koncertje kerül megrendezésre 2022. december 29-én a budapesti BOK Csarnokban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 29. csütörtök, 20:00

Leander Szimfonik

Köteles Leander legismertebb szerzeményeinek Pejtsik Péter által készített nagyzenekari átiratait a Savaria Szimfonikus Zenekar közreműködésével hallhatjuk majd. A koncert kiemelt vendége Szebényi Dániel (zongora) és Suha Tamás (hegedű) lesz. Vezényel: Pejtsik Péter. A különleges koncert Leander régi rajongóinak is tartogat izgalmakat, hiszen több új hangszerelés itt csendül fel először, és egy különleges meglepetésre is készül a produkció.

A Leander Szimfonik története:

A Leander Rising, a Leander Kills és az Amigod zenekarokból is ismert, többszörös platinalemezes, Fonogram- és Petőfi Zenei díjas, 2022-ben az Év Férfiénekesének választott Köteles Leander harmincharmadik születésnapján – 2018. március 15-én – különleges ünnepi koncertet adott, ahol legfontosabb dalainak Pejtsik Péter által készített átiratait adta elő nagyzenekari kísérettel. Azon a koncerten a nemzeti ünnep tiszteletére elénekelte a Hazám, hazám című áriát, és a koncert végén a Himnuszt. A nagysikerű bemutató után Budapesten minden évben színpadra állt a Leander Szimfonik produkció újabb és újabb dalokkal kiegészítve a repertoárt, az egyre nagyobb helyszíneken is mindig elővét teltházas előadásokat produkálva. A nagy érdeklődésre való tekintettel a Leander Szimfonik hallható volt már Siófokon, Debrecenben és Szilvásszentmártonon is.

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!