Program


LATON-LATON-BALATON - Rutkai Bori Banda

LATON-LATON-BALATON - Rutkai Bori Banda

Vizipiciklizünk a Zsebtengeren, fagyi mikrofont ropogtatunk a hableányokkal, hablegényekkel, nagyot csobbanunk a balatoni paloták víz alatti báltermeiben, végül Sárkányjárgányon szárnyalunk a strandok felett.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 11. csütörtök, 10:30

Bori színpompás, horgolt bábjaival csalogatja elő a nyári kalandok elvarázsolt világát. A gyerekekkel és a felnőttekkel közös játékokban megelevenedik a Citrom Cirkusz, a Rizibizi Diszkó, a Palacsinta Pályaudvar és a Kukutyini Karnevál.

 

Frissítően üdítő zenékkel, vicces dalszövegekkel, és sok-sok mesével várunk titeket is a “Laton-party” vidám, családi bulinkba. A koncert után a zenekar szívesen dedikálja a Bori által írt és illusztrált mesekönyveket, a zenekar lemezeit, sőt, zsebtengeri tetoválásokat is be lehet szerezni!

 

 

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach örökkévalóságot idéző művei mellett Felix Mendelssohn örökszép hegedűversenyét adják majd elő.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!