Program


LATIDOS FLAMENCOS • FlamenCorazónArte Táncszínház

LATIDOS FLAMENCOS • FlamenCorazónArte Táncszínház

A flamenco misztériuma az előadók személyiségében rejlik, hiszen ez a műfaj a lélek szabad szárnyalásáról szól. Szívbemarkoló énekek, szenvedélyes, elegáns, vagy féktelen vad táncok, érzelemdús gitár dallamok és vérpezsdítő ritmusok egysége szuggesztív erővel hatnak. Az energiák átadódnak, egyesülnek, feltöltenek, elvarázsolnak!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 16. kedd, 20:30

Lippai Andrea, a FlamenCorazónArte Táncszínház alapító balett- és flamenco táncművésze 1984-ben szerződött a Győri Baletthez, majd ‘90-ben lábsérülése után műfajt váltott. Eddigi, 40 éves színpadi pályafutásának legnagyobb részét, a flamenco hazai megismertetésének szentelte, és megalapította az első magyar flamenco alapú táncszínházat.

„26 éve álmodjuk előadásról előadásra magunkat és közben újabb és újabb élményekkel gazdagodunk. Mai esténk egy könnyed válogatás az elmúlt évek előadásainak táncaiból, melyek más-más érzelmekről szólnak, de minden mozdulattal és hanggal, egy életigenlő, boldog világot teremtünk. Szívünk egyszerre dobban, ha megszólal a flamenco!

Aki eljön e nyár esti előadásunkra, garantáljuk, hogy úgy megy haza, mintha kicserélték volna! Sőt az előadás végén még táncra is perdülhet velünk, ha kedve tartja!”

 

Zene:

 

Barna Rita – ének, palmas

 

Lucio Dominguez – ének, palmas

 

Alex Torres – gitár

 

Tar Gergely – cajon, palmas, ütőhangszerek

 

Tánc:

Achkar Laura, Ajtai Krisztina, Csermák Zsuzsanna, Göltl Evelin, Herendi Zsuzsanna, Lippai Andrea, Szabó Zsófia

 

Fény: Pető József

 

Rendezés, koreográfia: Lippai Andrea Harangozó Gyula-díjas, Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett táncművész

 

 

 

Ajánlatunk


The Magyar Ugrókötelesek Szövetsége and the European Rope Skipping Organization is welcoming the best of Europe in Eger. During the days of the championships we are going to see the most spectacular freestyles with dance, acrobatics. We will have the chance to witness attempts on breaking the World records of speed by the best and finest of the jump rope sport in Europe. Get your tickets now to be a part of this amazing event.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!