Program


Lamm Dávid: Invisible

Lamm Dávid: Invisible

Mindent a fülnek! A Delalamm, azaz a gitáros Lamm Dávid groove-os alapokra épülő, jazz-, hiphop- és világzenei elemekkel kiteljesedő zenéjét megszólaltató produkció új fejezethez érkezett.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 23. csütörtök, 20:00

A koncerten a nemrégiben megjelent, friss, saját szerzeményeket felvonultató Invisible című lemez anyaga lesz hallható, amelyet a hazai jazz- és groove-zenei színtér válogatott muzsikusai szólaltatnak meg - akik nem mellékesen hűséges típusok, hiszen többen közülük a Delalamm első, 1st the 1 (…then the other) című produkciójában és a bemutatkozást követő koncerteken is erősítették a gitáros csapatát. A modern, trendi hangzást több generáció jeles képviselői formálják meg, különlegesség a három dobos és a vonósszekció alkalmazása, illetve az, hogy a zenei részeket narráció tarkítja, egészíti ki. A zenészlét egy-egy pillanatát megragadó szöveges betétek a Jászai Mari-díjas színművész, Keresztes Tamás hangján szólalnak meg.

A negyvenéves Lamm Dávid igen keresett zenész. Az egykor általa is erősített formációk közt találjuk a Szőke Nikoletta 'B' Verzió Projektet, a Balázs Elemér Groupot, a Csanyi-Lattmann Quartetet, Palya Bea és Szalóki Ági énekesnők, illetve Dés László zenekarait. Kreativitását jellemzi, hogy jelenleg is motorja a Delalamm mellett a Kanizsa-Lamm-Szalay-Fekete Quartetnek és a Hendrix Projectnek. Az Artisjus-díjjal kitüntetett muzsikus több ízben is Fonogram-díjat kapott Szalóki Ági társelőadójaként az énekesnő lemezein való közreműködéséért.

Lamm Dávid - gitár, ének

Közreműködők:
ének: Kanizsa Gina, Magyar Bori, Fábiánné Fellegi Anna
zongora, billentyűs hangszerek: Neumann Balázs
gitár: Bartha Zsolt
bőgő: Soós Márton
basszusgitár: Lattmann Béla
dob: Oláh Gábor, Snétberger Toni, Hidász Tamás
ütőhangszerek: Szalai Péter
szaxofon: Molnár Sándor
trombita: Péter Zoltán, Fekete István
hegedű: Pinkert Edina, Petruska Emma
cselló: Migróczi Tamás
rap: Zeek
narrátor: Keresztes Tamás

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!