Program


Lajkó Félix - Újévi koncert

Lajkó Félix - Újévi koncert

Azt eddig is tudtuk, hogy Lajkó Félix zseni, nem csak azért ahogyan játszik, hanem mert időről időre képes megújulni, meglepetést okozni. Ezúttal egy öttagú zenekart verbuvált maga köré, akikkel láthatóan-hallhatóan hamar megtalálták a közös hangot, méghozzá úgy – és talán ez a legfontosabb -, hogy sosem borul a balansz Félix ego és zenekari ego között.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 6. hétfő, 19:00

Lajkó Félix - Újévi koncert

Azt eddig is tudtuk, hogy Lajkó Félix zseni, nem csak azért ahogyan játszik, hanem mert időről időre képes megújulni, meglepetést okozni. Ezúttal egy öttagú zenekart verbuvált maga köré, akikkel láthatóan-hallhatóan hamar megtalálták a közös hangot, méghozzá úgy – és talán ez a legfontosabb -, hogy sosem borul a balansz Félix ego és zenekari ego között. Kollégák, társak, barátok, hívhatjuk őket bárhogy, a lényeg, hogy tényleg inspirálják, kiegészítik egymást.

Zenekarban játszani kötöttséget jelent, mondja Lajkó Félix: “A jó része az, amikor a zenekar együtt meg tud szólalni. Ha van egy téma, amit elkezdünk játszani, és aztán egyszer csak robban egy nagyot. És van az a része, ami zenekarban nem, inkább szólóban működik: amikor teljes improvizáció van és nincs körülöttem senki. Mindkettő jó. Valószínűleg, ha nem lenne az egyik vagy a másik, akkor hiányérzetem lenne.”
Nos, nekünk az újévi koncerten vélhetően nem lesz hiányérzetünk! Kell most ez a zenekar, nem csak azért, mert ily módon eleve több emberhez jut el ez az olykor “elborultnak” bélyegzett, virtuóz muzsika, hanem azért is, mert talán produkcióban még sosem láttuk ennyire felszabadultnak Lajkó Félixszet.
Játékos, kommunikatív (zenei értelemben, nem élőszóban, félreértés ne essék), és elégedett.
Indítsák Önök is elégedetten az újévet, tartsanak velünk!

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!