Program


Kultúrszomj! - színházi borkóstoló 5 tételben

Kultúrszomj! - színházi borkóstoló 5 tételben

Az este folyamán 5 tétellel ismerkedhetnenk meg, amelyekben száraz, félszáraz és félédes borok is megfordulnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 17. péntek, 19:00

Kis családunk szenvedélye a fehér borok készítése. Saját termékünk a Gal Wine márka, amelynek boraival Budapesten jelenleg a Kettőspont színházban és Kispont Galériában találkozhatnak a kedves érdekledők. Mivel beértek a tavalyi boraink, a palackozás után ideje, hogy megismerkedjenek a nagy közönség ízlelőbimbóival.Szeretettel várunk minden kedves borkedvelőt a legújabb évjáratunk borkostólójára! Az este folyamán 5 tétellel ismerkedhetnenk meg, amelyekben száraz, félszáraz és félédes borok is megfordulnak. Szőlőfajták: Szürkebarát, Rajnai rizling, zöldszilváni, Chardonnay és Cuvée, amelyben több szőlőfaj jelenik meg.

Részvételét a jegy.hu oldalán tudja véglegesíteni. A jegy ára tartalmaz egy ízlés szerint kiválasztott borpalackot is. Jöjjenek, és ismerkedjenek meg Muravidék lankáinak és családunk szenvedélyének gyümölcseivel!Házigazda: Gal PatrikZenél: Vida DorianFelolvas: Formanek Csaba 

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Bálint András és Jordán Tamás. 72 éve barátok. Hamarosan 80 évesek lesznek. Szomszédok voltak és osztálytársak is. Színészek lettek. Színházakat is vezettek. Egy nagy generáció két legendás alakja. Közös előadásukban történeteket mesélnek magukról, színházszenvedélyükről. Beszélgetésükbe olykor „beleszól” Molnár Ferenc, az egykori budapesti polgárság írója.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!