Program


„Különösen a teniszt szerettem..."– Márai Sándor és a sport - Márai Sándor estek
2

„Különösen a teniszt szerettem..."– Márai Sándor és a sport - Márai Sándor estek

Hirtling István színművész és Mészáros Tibor irodalomtörténész, Márai-kutató estjein nem pusztán részletek hangzanak el a Márai életműből, hanem izgalmas, különleges és alig ismert információkat tudhat meg a közönség az örökérvényű szerzőről. Az előadások vetített képekkel, dokumentumokkal és Tárkány-Kovács Bálint Junior Príma díjas cimbalomművész inspiratív és sokszínű zenei kíséretével segíti az irodalmi szövegek elmélyült befogadását.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 25. hétfő, 19:00

„Különösen a teniszt szerettem..."– Márai Sándor és a sport - Márai Sándor estek
Az eseménynek nincsen esőnapja!

Az életnek szinte nincs olyan területe, amiről Márai ne írt volna. Ebben a nyáresti irodalmi összeállításban az írótól a megszokott szókimondó, vitára ingerlő vélemények mellett az öncélú rekordokat hajszoló és a kiváló emberi tulajdonságokkal rendelkező sportolók is megjelennek. A futball, a kerékpározás, a golf mellett feltűnik a tenisz, a repülés, a birkózás, sőt az agyaggalamb lövészet is. A sok izgalmas elhangzó részletnek ezúttal is az író humora adja az ízeket biztosító fűszert, és választ kapunk arra is, mire gondolt, amikor azt mondta: „A sport ártalmas az egészségre és hülyít.”

Közreműködnek:
Mészáros Tibor történész
Hirtling István színművész
Tárkány-Kovács Bálint cimbalomművész

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!