Program


Krubavi Trió | Makám Kvartett
2

Krubavi Trió | Makám Kvartett

Jövőre lesz negyvenéves a Krulik Zoltán zeneszerző-szövegíró vezette legendás Makám zenekar, amely egyik elindítója és azóta is meghatározó szereplője a hazai világzenei életnek. A tradíciók ismeretében és azokat tiszteletben tartva írtak modern zenét, olyan dalokat, amelyeket ma is több generáció énekel; munkásságukat két tucat lemez fémjelzi.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 14. szombat, 20:00

A zenekar az elmúlt évtizedekben többszöri alakváltozáson esett át, ám az eredeti szellemiség megmaradt. Krulik legújabb vállalkozása, a Makám Kvartett 2023 tavaszán alakult azzal a céllal, hogy a Makám korábbi korszakaiból ismert Ady-, Weöres- és Petri-versek után az együttes a kortárs költők munkáit is bemutassa: repertoárjukon Falcsik Mari, Jász Attila, Jónás Tamás, Lackfi János, László Noémi, Szabó T. Anna, Térey János és Tóth Krisztina versei szerepelnek. A Kvartett mellett bemutatkozik az Opusban a 2020 óta működő Krubavi Trió is, amely Ady Endre és Somlyó Zoltán verseit, illetve Krulik egy korábbi formációja, a Robinzon Kruzo dalait dolgozza fel. Első lemezük Eladó a hajó címmel jelent meg a Z Paraván Kiadó gondozásában.

Közreműködik:

Krubavi Trió:
Krulik Zoltán - gitár, ének
Bata István - basszusgitár
Vincze Pál - zongora, szintetizátor

Makám Kvartett:
Okos Viola - ének, hegedű
Krulik Zoltán - gitár, vokál
Bata István - basszusgitár, vokál
Restás Gergő - ütőhangszerek, vokál

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész például ellenezte. A kérdés, van-e joga az embernek beavatkozni saját halálának folyamatába, ma is heves vitákat vált ki.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!