Program


Korda György és Balázs Klári fellépése / Sóskúti Önkormányzat - Falunapok Rendezvénysorozat

Korda György és Balázs Klári fellépése / Sóskúti Önkormányzat - Falunapok Rendezvénysorozat

A Karavella Szabadtéri Színpad egy vadonatúj rendezvényhelyszín, amely Sóskúton, Budapesttől 25 km-re, a Benta-patak völgyében helyezkedik el. Színházi előadások alkalmával 600 fő, koncerteknél 1000 fő a hely befogadóképessége. Igyekszünk minden korosztály számára színvonalas kikapcsolódást biztosítani.

Sóskúti Falunapok rendezvénysorozat A Sóskúti Önkormányzat támogatásával!
Szabadtéri Falunap előadásra védettségi igazolvány nem szükséges!Helyszíni jegyár: 3500 Ft

 

Korda György és Balázs Klári fellépése

Házigazda: Miller

Korda György és Balázs Klári a népszerű házaspár 1980 óta aktív résztvevője a Magyar könnyűzenei életnek, a fiatalok körében is nagyon kedvelt előadók.

Talán csak kevesek számára ismeretlen a "Szeress úgy is, ha rossz vagyok", "Mamma Maria", "Lady Karnevá", "Találd ki gyorsan a gondolatom" vagy a "Lady N" című slágerek. Néhány hónapos turnékkal közel tíz évet töltöttek el Észak-Amerikában és Ausztráliában. Korda György a négyszeres Táncdalfesztivál díjas énekes, aki nyolc alkalommal nyerte el a Made in Hungary első díját a mai napig közel 32 aranylemez tulajdonosa.

Az énekes házaspár első duett felvétele "Nem hozol több rózsát címmel" jelent meg. 2005-ban és 2006-ban 7 telt házas koncertet adtak. A házaspár büszke arra, hogy a fiatalok körében is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanis rengeteg rajongójuk van, akik a fiatalabb korosztályokhoz tartoznak. Évtizedek óta tartó töretlen, nagy népszerűségnek örvendő előadóművészi pályájuk elismeréseként számos díjat és szakmai elismerést vehetettek át többek között: A Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje, A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje, Előadói díj, Közönségdíj, eMeRTon díj, Záray Márta - Vámosi János Díj, a Magyar Kultúra Lovagrendje, Artisjus Életműdíj vagy a Lyra díj tulajdonosai. Az énekes házaspár népszerűsége a mai napig töretlen, falu és városnapi rendezvények kedvelt és keresett fellépői, akik fellépéseik során nagy sikerrel szórakoztatják idősebb és fiatalabb korosztály tömegeit, műsorukban felcsendülnek az elmúlt évek nagy slágerei.