Program


Kohán – „Önmagam árnyéka”

Kohán – „Önmagam árnyéka”

Kohán István klarinétművész és zeneszerző, a nemzetközi zenei élet egyik meghatározó alakja.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 28. vasárnap, 18:00

Közreműködik:
Kohán István klarinétművész
Kanizsár Noémi zongoraművész

Műsor: Schumann, Horovitz, Francaix, Widor, Verdi – Bassi, Verdi - Lovreglio

Kohán István klarinétművész és zeneszerző, a nemzetközi zenei élet egyik meghatározó alakja. Tokióban él több mint tíz éve, aktív szólista, illetve a Tokyo College of Music, majd a Senzoku Gakuen College of Music professzora.
Karrierjét olyan rangos zenei versenyek alapozták meg, mint a Japán Zenei verseny, ami már több mint 90 éves tradícióra néz vissza, ezzel megelőzve a legnagyobb európai zenei megmérettetéseket. 15 versenyről tért haza 25 díjjal.

24 éves korától zeneszerzéssel is foglalkozik, aminek egy nagy alakító közege édesapja hagyatéka, aki a Budapest Klezmer Band klarinétosa. István főleg népzenei ihletésű műveket komponál, amiket az egész világon nagy előszeretettel játszanak.

Tavaly az ötödik albuma jelent meg a Lakeshore Music kiadó gondozásában, folyamatosan gyárt tartalmat YouTubra, bővítve ezzel a minőségi klarinétzenét a platformon.

Ajánlatunk


Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!