Program


Klapka (rockmusical)
10

Klapka (rockmusical)

Takács Tibor népszerű ifjúsági regénye, a Klapka katonái, alapján készült zenés darab nagyszerű emléket állít a szabadságharc dicső tábornokának. A darab az 1848/49-es forradalom és szabadságharc utolsó időszakába kalauzolja el a nézőket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 14. hétfő, 18:00

Másik Lehel -Vizeli Csaba : KLAPKA
rockmusical

A magyar szabadság ügye elveszett már. Görgey letette a fegyvert Világosnál, az utolsó előtti erődítmény, Pétervárad is kapitulált. Egyedül Komárom várát őrzi még mindenre elszánt, hősi harcra, akár halálra is kész honvédsereg. Klapka György a fővezérük, az a fiatal, de már vén bölcseknél is bölcsebb tábornok, aki mindaddig helytáll, amíg csak a hazaszeretet, a katonabecsület és a józan emberi ész engedi. Ellenfele , Haynau, a bresciai hiéna attól sem retten vissza, hogy orgyilkosokkal törjön Klapka életére. A tábornokot kémek és gyilkosok kerülgetik, miközben hívei testük eleven pajzsával védik őt. Hősiesség, önfeláldozás, hazaszeretet, szerelem, árulás mind megjelenik a történetben, melynek vezéralakja Klapka György és Haynau.

Főbb szerepekben:
P. Petőcz András
Makrai Pál
Ondrik János
Bodnár Vivien/Tar Gabriella
Gerdesits Ferenc
Gieler Csaba
Másik Lehel
Krnčan Milan
Mészáros Tamás

A műsor a Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház koprodukciója.

Műsorváltozás jogát fenntartjuk! Maszk használata kötelező!
A Covid-19 vírus miatti védőintézkedéseket a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően alkalmazzuk!

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!