Program


K(i)útkeresők
6

K(i)útkeresők

Ez egy olyan színházi előadás, ahol a néző döntései alakítják a történetet. A történetet, aminek a középpontjában a döntések állnak. A döntések és a színház. No meg persze, az örök kérdés: mi hogyan állunk egymáshoz...


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 18. csütörtök, 18:45

Tér 12 Kulturális Egyesület

K(i)útkeresők

Mi is ez?

Ez egy olyan színházi előadás, ahol a néző döntései alakítják a történetet. A történetet, aminek a középpontjában a döntések állnak. A döntések és a színház. No meg persze, az örök kérdés: mi hogyan állunk egymáshoz...

A K(i)útkeresőkben igyekszünk a színház világát ötvözni a technikáéval és a videojátékok világával. Egy applikáción keresztül irányíthatod az előadást, amit nézel. Egy jóféle bolyongásra invitálunk egy független színházi társulat próbájára.
Kérdés, hogy egyben tudjátok-e tartani a próbafolyamatot. Kérdés, hogy kitaláltok-e a hétköznapok labirintusából. Kérdés, hogy mennyi kérdést találtok!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Minden kedves érdeklődő, érdeklődő ismerősét (is) szeretettel várjuk!

Szereplők:

Ténai Petra, Pájer Alma Virág, Urbán Richárd, Martinkovics Máté

Írta: Viktor Balázs

Az app-ot írta: Benkó Barnabás

Rendezte: Dékány Barnabás

Az előadás hossza 90 perc

FIGYELEM! Ez egy korai hozzáférésű játék. Folyamatos fejlesztés alatt áll. Minden visszajelzés öröm nekünk. Folyamatosan érkeznek majd az update-ek! Ez az csak az első pálya, lesz még három.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!