Program


Kiskalász Zenekar: Nyuszimotor

Kiskalász Zenekar: Nyuszimotor

2021 októberében jelenik meg a Kiskalász zenekar hatodik albuma, Nyuszimotor címmel. A lemezen 18 dal található, melyek évszakok szerint követik egymást és a saját dalszövegek mellett Kányádi Sándor, Móra Ferenc, Dzsida Jenő és Bartos Erika vers megzenésítéseket is tartalmaz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 27. vasárnap, 11:00

Kiskalász Zenekar: Nyuszimotor

A lemezbemutató koncerten a Nyuszimotor album számunkra legkedvesebb dalai fognak megszólalni. A szülinaposokat köszöntjük a Buli van című dalban, az Üsse kőben megtanuljuk a durci-táncot, közösen kitakarítunk a Takarítós dalban, együtt száguldunk a Nyuszimotoron, megismerhetik a gyerekek Gyula lila nyulát és a Csókai csóka meséjét, és még a nyarat is megidézzük és együtt énekeljük, hogy „Újra nyár van”. Emellett természetesen a korábbi közönség-kedvenc Kiskalász dalok sem maradhatnak ki a repertoárból.

Felhívjuk tisztelt közönségünk figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!