Program


Király Viktor - 15 év | Jubileumi koncert

Király Viktor - 15 év | Jubileumi koncert

Viktor 15 éves karrierjét felölelő dalok fognak megszólalni a Vígszínházban, néhány szimfonikus változatban. Meglepetés vendégekkel, akik aktív résztvevői voltak Viktor idáig vezető útjának.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 25. szombat, 19:00

Király Viktor - 15 év
Jubileumi koncert

Király Viktor énekes, dalszerző 2008-ban nyerte meg a Megasztár negyedik szériáját és lett az "Év Hangja". Olyan slágerlistás dalok fűződnek a nevéhez, mint például a Forgószél, Fire, Solo, Budapest Girl, Hatodik emelet, Füttyös, Filter, Shoulda Woulda Coulda vagy a Running Out Of Time, amit a zenei legenda Darryl "DMC" McDaniels közreműködésével hoztak létre.

2015-ben az amerikai The Voice műsorban a döntőbe jutott, 2019-ben pedig megnyerte a legjobb hazai előadónak járó MTV Europe Music Awards díjat.

2020 év végén jelent meg This is how I walk című dala a belga Janee közreműködésével, mely a legendás francia DJ-producer, Bob Sinclar érdeklődését olyannyira felkeltette, hogy kiadója, a Yellow Productions gondozásában jelent meg. Következő évben pedig a Favorite Place című dal ugyancsak.

Ajánlatunk


Ez az este jár Neked! Tíz év és megannyi teltházas Hungexpo, Kincsem Park, Budapest Park-os fesztivál után idén soha eddig nem látott show-val ünnepeljük a jubileumi, 10. Total Dance Festival-t az új otthonunkban a Budapest Arénában.! Írd be a naptárba, mert november 30-ra már megvan a programod! Nincs tél Total Dance nélkül.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!